fbpx

Hvad er hypnose?

Kort sagt er Hypnose blot en afslappet tilstand, også kaldet trance, hvor man skaber adgang til underbevidstheden. Det er i underbevidstheden alle de automatiske handlemønstre ligger. Det er her vores begrænsninger OG muligheder ligger. Hvad er det vi har fortalt os selv i lang tid? Måske er det tid til at fortælle en anden udgave af den historie.

Hvad kan behandles:

Det som du føler holder dig tilbage…

Hvis du kan mærke en ubalance i kroppen eller i sindet – kan det højest sandsynligt afhjælpes med hypnose. Det kan f.eks. være vaner – angst – stress – depression. Det kan også være lavt selvværd eller tillid til egne evner.

Under hypnose kan vi finde årsagen til ubalancerne og afhjælpe dem.

Vi kender alle udtrykket ”rygsækken er fuld”

Hvis rygsækken er fuld, så er det et tegn på vi er fyldt op, at noget fylder for meget og at vi bærer rundt på noget, som vi ikke længere har brug for. Under hypnose kan vi tømme rygsækken for alt det uhensigtsmæssige og give plads til nyt.

Sorg kan lave voldsomme ubalancer i vores liv. Sorg er en proces man skal igennem. Nogle gange kan man dog ”hænge fast” i en sorg. Ved hjælp af hypnose kan vi skabe balance, ro, forståelse og accept og derigennem kan du komme videre med livet.

Måske vil du gerne være dygtigere til det du laver. Stå skarpere og derved opnå større succes. Ved hjælp at hypnose, kan vi styrke dit potentiale, egenskaber og ressourcer og du vil blive (endnu) mere målrettet og skarp på hvilken vej du skal gå for at nå dine mål.

Nogle gange kan det være svært at sætte fingeren præcist på det, der er galt, hvis livet er lidt mudret og gråt. Under hypnose er det muligt at finde årsagen og få solen til at skinne igen.

Jeg har gennem flere år gået til psykologsamtaler fordi livet gjorde ondt. Nogle gamle oplevelser blev ved med at spænde ben for min deltagelse i livet på de vilkår, jeg ønskede mig. Det var ren symptombehandling – en masse snakke som lindrede her og nu, men de helbredte ikke. Først under hypnose hos Ole i Mere Livsglæde, fik jeg fat i årsagen til problemerne. Det tog ganske få sessioner og jeg har nu fået lagt de gamle oplevelser bag mig. De sluger ikke længere min energi og jeg kan endelig leve livet på mine vilkår.

Maja Vilhelmsen, 45 år