fbpx

Stressvejledning

Et stressvejledningsforløb hos mig består af 8 sessioner.

Et opstartsmøde hvor vi snakker om hvad stress er og ikke er, samt hvordan du og din familie oplever det.

Derefter 7 sessioner med forskellige øvelser fra gang til gang. Hver session afsluttes med en kort hypnose, hvor vi lægger de ting du skal arbejde med, ind i dit ubevidste sind. Derved bliver det meget nemmere for dig at skabe de forandringer der skal til i dit liv. Tingene sker mere automatiske og naturligt, når det bliver lagt ind i underbevidstheden.

Der findes ikke nogen mirakelløsning for at vende tilbage til livet efter en stresstilstand. Det tager tid at fortælle krop og sind at du skal sætte tempoet ned. Nogle oplever et helt nyt liv, mens andre fortsætter tempoet, men nu med værktøjer til at håndtere livet. Værktøjer der hjælper dig til at give slip på nogle af de ting der stresser.

Du kommer igennem en lang række af værktøjer som f.eks. hvad stresser dig? Og hvordan reagere du på de ting? Du lærer hvad stress er og hvordan du håndterer det. Du får nye adfærdsmuligheder. Lærer hvordan du skaber overskud og energi, i stedet for at bliver udkørt og udbrændt. Hvordan du bliver bedre til at kontrollere dit liv – så livet ikke kontrollerer dig. Hvordan du kan sige fra. Hvilke ting der er vigtige for dig. Hvordan du kan prioritere dit liv. Hvordan du får mere glæde ind i livet. (Sammen) laver vi en plan for, hvordan du undgår stress i fremtiden. Du skaber en fremtid med dine værdier og dine kompetencer.