fbpx

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser

Én til én sessioner på adressen og online:
Når du booker en tid hos Mere Livsglæde, bekræfter du at have læst og accepteret nedenstående handelsbetingelser.


Når der bookes en tid, skal der opgives navn, på personen der skal have en session, samt telefonnummer og e-mail adresse. Det er vigtigt, at være oprigtig og ærlig omkring temaet/emne, der skal arbejdes med. Hvis tiden bestilles på vegne af anden person, skal denne være bekendt og indforstået med dette.


Tiden er først endelig booket, når du har modtaget en mail om din bookede tid, og betalingen for denne er foretaget.
Betaling kan foretages direkte med betalingskort eller MobilePay ved booking online, eller via information givet i mailen.


Fremmøde skal være præcist til aftalt tid. Af hensyn til personer der har tid før dig vil det være bedst at møde op tidligst 10 minutter før sessionsstart.

Ved sessioner Lille Voldgade 9, 8900 Randers bedes du indtjekke dig på velkomststanderen indenfor døren. Herefter er du velkommen til at tage plads i venterummet i stueetagen. Jeg henter dig i venterummet, når din tid er. Der er toiletfaceliteter for enden af gangen.

Ved sessioner i Energiernes Hus er du velkommen til at tage plads i venteområdet i Energiernes Hus, indtil jeg indkalder dig. Der er toiletfaciliteter ved indgangen.

Alle 1:1 sessioner foregår i klinikken, Lille Voldgade 9, 8900 Randers eller i ”Energiernes Hus”, Nørgaardsvej 3, 8963 Auning.

Online sessioner foregår over internettet via tilsendt link i email ved booking af tid.


Afbud eller ændringer af bekræftet tid skal foretages senest dagen før kl. 12.00. Ved senere afbud/ændring skal der betales 50% af beløbet. Ved eventuel udeblivelse uden afbud betales der fuld pris for sessionen.


Ved forsinket fremmøde gennemføres sessionen ikke og det betragtes som aflysning uden afbud.


Afbud eller ændringer foretages telefonisk ved opkald eller sms på tlf.: 20815838 eller mail: ole@merelivsglaede.dk


Husk altid at opgive din bookede tid samt navn og telefonnummer.

Sessioner video- eller lydoptages af sikkerheds hensyn for både dig og mig. Optagelserne bliver under ingen omstændigheder offentliggjort. Video, billeder og lydoptagelser kan ikke kræves udleveret, og arkiveres udelukkende for journal og sikkerhed ved eventuelle tvivlsspørgsmål.


Sessionen foregår altid, og uden undtagelse én til én. Da det ofte er et følsomt tema og meget personligt, er det vigtig at kunne tale frit og åbent uden at tænke på andre ører som vil sidde og lytte med. Hvis du har behov for hjælp til transporten, eller teknikken ved online sessioner er du selvfølgelig velkommen til at få hjælp til det.


Hypnose er en meget effektiv og blid metode til at opnå personlige forandringer her og nu, hvis du som person er indstillet på og klar til forandring.


Prisen er for tiden, ikke for opnået resultat. Der kan ikke stilles nogen endelig garanti for virkning og effekten af en session, da ingen personer er ens og resultaterne kan variere fra person til person.


Jeg forbeholder mig altid retten til at afvise et tema/emne/person, hvis det ligger uden for mit etiske kodeks for mit arbejde.

Der foretages ikke sessioner under følgende forudsætninger:

  • – Personer der er i andet behandlingsforløb ved psykolog, psykiater eller andre hypnoterapeuter o.l.
  • – Personer der ikke har været helt ærlige omkring temaet og emnet, der skal arbejdes med i sessionen.
  • – Uetiske hensigter som fx at indskrænke, eller frastøde andres frie vilje, opnå dominans etc.
  • – Personer med udpræget eller svære psykiske lidelser, skizofreni, selvmordstruet etc.
  • – Total fjernelse og fysiske smertelindring, der vil fjerne kroppens helt naturlige advarselssignaler.
  • – Der arbejdes ikke med spirituelle eller åndelige temaer.
  • – Listen er ikke udtømmende men retningsgivende.

Der vil foretages en konkret vurdering for hver enkel persons henvendelse omkring tema og emne for en session.


Du er, som klient, altid forpligtet til at oplyse, hvis du er diagnosticeret med, eller har formodning om, en psykisk lidelse som f.eks. skizofreni, svær psykisk lidelse o.l., forud for tidsbestillingen. Er der fra bestillerens side tilbageholdt informationer om diagnoser, svære lidelser etc. ligger ansvaret for eventuelle følgevirkninger udelukkende ved bestilleren.


Ved brud på en eller flere af de her nævnte vilkår og betingelser ophører samarbejdet øjeblikkeligt, også selv om sessionen er påbegyndt. Den fulde betaling for tiden opkræves uanset, og tilbagebetales dermed ikke.


Køb af digital services som hypnose lydfiler og online kurser:

Når der foretages et køb af digitalt indhold som fx hypnose lydfiler, online kurser eller forløb, er der tale om en direkte digital levering hvorved købet ikke kan fortrydes da levering og ibrugtagning af ydelsen er foretaget i samme øjeblik købet fra kundens side gennemføres. Dette gøres ligeledes gældende hvor online digital indhold er et del af et kursus eller uddannelse.


Køb af uddannelser og kurser:

Betalingen af en uddannelse/kursus sker via link til bookingsiden EasyMe. Link fremsendes ved tilmelding.

Alternativt kan der betales ved bankoverførsel. Reg. Nr. 7260 Konto 1236234. Hvis dette ønskes, aftales det på mail ole@merelivsglaede.dk (Faktura fremsendes derefter på mail). 

Det fulde beløb skal være modtaget for at få adgang til evt. online materiale og til live undervisningen.

Skulle uddannelsen/kurset blive aflyst, eller datoen flyttet, vil tilmeldingen overgå til næst kommende tilsvarende kursus eller det fulde beløb tilbydes tilbagebetalt, for et ikke påbegyndte uddannelsesforløb eller kursus.

Så snart holdet endeligt oprettes modtager du, hvis det er en del af uddannelsen/kurset, log-ind oplysninger til uddannelsens onlineindhold og fælles forum, og uddannelsen er påbegyndt.

For kunne modtage certificering er det et krav at der deltages alle dage og der kan udvises de nødvendige kompetencer og viden i forhold til indholdet på uddannelsen.
 

Undervisningen kan videofilmes til efterfølgende brug på elevforummet og intern undervisning.

Dit navn og e-mailadresse videregives til vores samarbejdspartner, for certificering og for tildeling af adgang til undervisningsmaterialet.

Ved køb af uddannelse eller kursus, er der 14 dages fortrydelsesret. Efter tilmelding, og i passende tid inden uddannelsesstart, modtager du loginoplysninger til online indhold, og fortrydelsesretten bortfalder/fraskrives ved påbegyndelsen af uddannelsen, dvs. ved oprettelse/ibrugtagning af log-ind og adgangen til undervisningsmaterialet.

Ved fortrydelse af et køb opkræves 2% af købssummen i administrationsgebyr.


Personlige data:

Når du handler med merelivsglaede.dk giver du samtykke til, at overholde vilkår og betingelser, samt at vi indsamler og opbevarer følgende data om dig.


Navn:
Adresse:
Telefonnummer:
E-mailadresse:
Noter om behandlingen:


Video og/eller lyd optagelse af sessionen:
Evt. EAN- /CVR-nummer ved virksomheds samhandel.


De indsamlede data opbevares på lokalmedie, samt nødvendige programmer i forbindelse med booking, regnskab, markedsføring m.m. der er nævnt i vores cookies og privatlivs politik


Data videregives eller sælges aldrig til tredjepart.


Qua ovenstående accept af video-/lydoptagelse af merelivsglaede.dk, kan dele af disse optagelse ligge offentligt tilgægeligt. Video, billeder og lydoptagelser kan IKKE kræves udleveret, men kan fjernes fra det offentlige rum ved hendvendelse til ole@merelivsglaede.dk

Alle spørgsmål i og omkring sessioner, samhandel og data rettes til Ole Overdahl Sørensen på mail: ole@merelivsglaede.dk

Websitet ejes og publiceres af:

Mere Livsglæde v/ Ole Overdahl Sørensen
CVR: 37578967
Juelsgade 5, 8963 Auning
Telefon: +45 2081 5838
Email: ole@merelivsglaede.dk


COPYRIGHT
Siden og alt tilhørende indhold er beskyttet af copyright, og må ikke kopieres eller videre distribueres til 3 part. Overtrædelse af dette medfører erstatningskrav.*Revideret August 2021.