fbpx

Vilkår ved køb af uddannelser

Køb af uddannelser og kurser:

Betalingen af en uddannelse/kursus sker via link til bookingsiden EasyMe. Link fremsendes ved tilmelding.

Alternativt kan der betales ved bankoverførsel. Reg. Nr. 7260 Konto 1236234 Hvis dette ønskes aftales det på mail ole@merelivsglaede.dk (Faktura fremsendes derefter på mail). 

Det fulde beløb skal være modtaget for at få adgang til evt. online materiale og til live undervisningen.

Skulle uddannelsen/kurset blive aflyst, eller datoen flyttet, vil tilmeldingen overgå til næst kommende tilsvarende kursus eller det fulde beløb tilbydes tilbagebetalt, for et ikke påbegyndte uddannelsesforløb eller kursus.

Så snart holdet endeligt oprettes modtager du, hvis det er en del af uddannelsen/kurset, log-ind oplysninger til uddannelsens onlineindhold og fælles forum, og uddannelsen er påbegyndt.

For kunne modtage certificering er det et krav at der deltages alle dage og der kan udvises de nødvendige kompetencer og viden i forhold til indholdet på uddannelsen.
 

Undervisningen kan videofilmes til efterfølgende brug på elevforummet og intern undervisning.

Dit navn og e-mailadresse videregives til vores samarbejdspartner, for certificering og for tildeling af adgang til undervisningsmaterialet.

Ved køb af uddannelse eller kursus, er der 14 dages fortrydelsesret. Efter tilmelding, og i passende tid inden uddannelsesstart, modtager du loginoplysninger til online indhold, og fortrydelsesretten bortfalder/fraskrives ved påbegyndelsen af uddannelsen, dvs. ved oprettelse/ibrugtagning af log-ind og adgangen til undervisningsmaterialet.

Ved fortrydelse af et køb opkræves 2% af købssummen i administrationsgebyr.

Personlige data:

Når du handler med merelivsglaede.dk giver du samtykke til, at overholde vilkår og betingelser, samt at vi indsamler og opbevarer følgende data om dig.

Navn:
Adresse:
Telefonnummer:
E-mailadresse:
Noter om behandlingen:

Video og/eller lyd optagelse af sessionen:
Evt. EAN- /CVR-nummer ved virksomheds samhandel.

De indsamlede data opbevares på lokalmedie, samt nødvendige programmer i forbindelse med booking, regnskab, markedsføring m.m. der er nævnt i vores cookies og privatlivs politik

Data videregives eller sælges aldrig til tredjepart.

Qua ovenstående accept af video-/lydoptagelse af merelivsglaede.dk, kan dele af disse optagelse ligge offentligt tilgægeligt. Video, billeder og lydoptagelser kan IKKE kræves udleveret, men kan fjernes fra det offentlige rum ved hendvendelse til ole@merelivsglaede.dk

Alle spørgsmål i og omkring sessioner, samhandel og data rettes til Ole Overdahl Sørensen på mail: ole@merelivsglaede.dk

Websitet ejes og publiceres af:

Mere Livsglæde v/ Ole Overdahl Sørensen
CVR: 37578967
Juelsgade 5, 8963 Auning
Telefon: +45 2081 5838
Email: ole@merelivsglaede.dk


COPYRIGHT
Siden og alt tilhørende indhold er beskyttet af copyright, og må ikke kopieres eller videre distribueres til 3 part. Overtrædelse af dette medfører erstatningskrav.*Revideret august 2021.